Paralijn mediums

Slaging tips verslavingen

Tijdens een persoonlijk consult ervaart u de werking van een brainmachine. Veel beroemdheden hebben therapeutische hulp gehad met een brainmachine. Zelf heb ik er ook goeie ervaringen mee. U krijgt een bril op en hoofdtelefoon na een sessie van licht en geluid zijn u hersens in een bijzonder relaxte toestand. Dit werkt bij depressie verslavingen neuroses slaapstoornissen angsten

Opleiding

Ik heb een opleiding gevolgd die officieel erkend is als beroepsopleiding tot magnetiseur. U zit rustig op de bank, kan uw kleren gewoon aanhouden en merkt een staat van verlichting. De negativiteit voelt u in de loop van de dag uit uw lichaam stromen omdat ik de energiekanalen schoonmaak en de chakra punten op elkaar afstem.

Ik help alleen mensen met geestelijke klachten en verslavingen dus geen fysieke klachten. Tevens bied ik geen hulp bij relatieproblemen.

Het lijkt mij heel leuk als u het eerste gratis consult met mij aangaat. Dit kost u niets en verplicht u tot niets. Stuur een mail naar info@paralijn.nl voor een terugbel-consult. Vermeld uw telefoonnummer en de tijd dat ik u terug kan bellen.

Bedankt voor uw aandacht.

-->