Paralijn mediums Snel consult : 0909 9192936 € 1 p/m
Afgesloten voor 0909 of uit buitenland?
Klik hier voor creditsysteem
Tel/WhatApp NL : 06 33 45 21 21
Tel/WhatApp BE: 0031 63 34 52 121
E-mail :
IBAN Stichting Levensplan: NL76INGB0007697930
Contactformulier

Medium Romeo 24 uur per dag
Tel/WhatApp: 06 33 45 21 21
Eerste contact met Romeo gratis

Romeo spiritueel medium, verslavingsspecialist en healer.

Van een verslaving af komen is maatwerk met uitzondering van stoppen met roken ik heb een unieke behandelwijze die voor vrijwel iedereen werkt, straks meer daarover. Heeft u andere verslavingen dan vraag ik u mij te mailen u krijgt een gratis eerste consult via email eventueel kan u ook een terug bel consult krijgen vermeld uw telefoonnummer en de tijd dat ik u terug kan bellen in uw e-mail bericht. Al uw vragen kan u sturen via het contactformulier.


Stoppen met roken gaat bij mij in verschillende stappen de eerste stap is dat u overschakelt op puur natuurlijke tabak de 2e stap dat u electronisch gaat roken met 0 procent nicotine u krijgt daar naast pure essentiële olie deze mengt u met een vloeistof die het gevoel van roken na bootsen echter wel met 0 procent nicotine vervolgens bezoekt u mij op Scheveningen eens per 2 weken en houden we dagelijks telefonisch contact mocht dat door uw agenda niet schikken kan het ook minder bijvoorbeeld om de dag of 2 keer per week 

De kosten zijn naar draagkracht en onder voorbehoud dat er een plaats vrij is anders moet u even wachten

Tijdens een persoonlijk consult ervaart u de werking van een brainmachine veel beroemdheden hebben therapeutische hulp gehad met een brainmachine zelf heb Ik er ook goeie ervaringen mee.
U krijgt een bril op en hoofdtelefoon na een sessie van licht en geluid zijn u hersens in een bijzondere relaxte toestand. Dit werkt bij depressie verslavingen neuroses slaapstoornissen angsten. 

Magnetiseur

Tevens heb ik een opleiding gevolgd die officieel erkend is als beroepsopleiding tot magnetiseur. Bij een behandeling zit u rustig op de bank, kan uw kleren gewoon aanhouden en merkt een staat van verlichting. De negativiteit voelt u in de loop van de dag uit uw lichaam stromen omdat ik de energiekanalen schoonmaak en de chakra punten op elkaar afstem. 

Ik help alleen mensen met geestelijke klachten en verslavingen dus geen fysieke klachten.