Paralijn mediums Medium Romeo : 0909 9192936 € 1 p/m
Afgesloten voor 0909 of uit buitenland?
Klik hier voor creditsysteem
Tel/WhatApp NL : 06 33 45 21 21
Tel/WhatApp BE: 0031 63 34 52 121
E-mail :
IBAN Stichting Levensplan: NL76INGB0007697930
Contactformulier

Medium Romeo 24 uur per dag
Tel/WhatApp: 06 33 45 21 21
Eerste contact met Romeo gratis

Relatiespecialist en healer

Bewijsbaar resultaat binnen 1 uur

Als u de kaars gaat branden die op uw situatie, persoon en leven is afgestemd gaat Romeo het zelfde doen. Romeo laat de energie van de kaarsen communiceren en naar het universum sturen. Wat je denkt en wenst wordt zo op de meest krachtige wijze naar het universum gestuurd.

Na dit uur belt u Romeo op en zult u meteen resultaat ervaren mits uw wens niet egocentrisch of materialistisch is. Dat kan het zich laten zien en ziet u dat de ellende als wolken voor de zon verdwijnt. Enkel een simpel ritueel waarbij Romeo in de kaars specifieke esoterische olie laat branden om zo op afstand te communiceren met uw ziel en de levensboom van de schepping waarmee u in verbinding staat. Relatieherstel... u merkt meteen de positieve voorbode.

Hoe krijgt u de kaars voor de rituelen?

De kaars kan opgestuurd worden maar ook op Scheveningen opgehaald worden of in een horeca gelegenheid. U krijgt dan ook nog een gratis persoonlijk consult.

Wat heeft Romeo van u nodig?

Naam en geboortedatum zijn bijna altijd voldoende. Een foto van u of uw ex behoort ook tot de mogelijkheid. Uiteraard gaan we hier discreet mee om en verwijderen wij de afbeelding(en) na onze sessies. Romeo houdt zich aan de privacywetgeving. Uw gegevens en bestanden zijn veilig en worden na gebruik dus verwijderd.

Neem eerst contact met Romeo op via de contactpagina of bel direct: 06 33 45 21 21.

Kaars voor relatieherstel

Afbeelding kan afwijken van kaars die u ontvangt omdat relatieherstel maatwerk is ontvangt u een unieke kaars op uw relatieherstel afgestemd, wel altijd goed voor mens en milieu

-->