An error occurred: Code: 3708 Reason: 'Parameter object is improperly defined. Inconsistent or incomplete information was provided. : rpcserver(3)(return from eval) :[ in function getAgentAvail {evaled string: getAgentAvail(returnArr(1)(0))}{returnArr(1)(0) was Dictionary} (TypeName was: Empty)]'


Klik op het logoMKB OK KeurmerkSMS Gedragscode
Neeltje Sun helpt via SMS

De toekomst van mijn relatie

We kennen een soortgelijke uitspraak wel: relatie is een werkwoord. Dat klopt. Maar geef je jouw relatie door er hard aan te werken wel een betere toekomst? Als jouw antwoord JA is dan heb je een hoopvol assertief karakter waar je een eind mee kunt komen in het leven.

Een teleurstelling kan op je pad komen

Jouw positieve karakter kan niet alles voorkomen en kan ook niet voorkomen dat je relatie ten einde loopt. Het pad van jouw partner kenmerkt zich door goed zichtbare zaken zoals karaktertrekken en gedragingen waar bijvoorbeeld je vrienden bij zijn. Iedereen heeft echter een duistere kant die bepalend kan zijn voor het verloop van je relatie. Dit wordt alleen maar erger als deze duistere kant van jouw partner net aansluit op datgene waar jij in negatieve zin vatbaar voor bent. Vaak helpt het niet om in zo'n geval je best te doen voor elkaar. Een te lang pad moet dan bewandeld worden, vaak een leven lang om e.e.a. een plaats te geven. Het kan verstandig zijn om de wegen te laten scheiden.

Momenteel direct beschikbaar
Aanwezige consulenten maar nomenteel bezet