An error occurred: Code: 3708 Reason: 'Parameter object is improperly defined. Inconsistent or incomplete information was provided. : rpcserver(3)(return from eval) :[ in function getAgentAvail {evaled string: getAgentAvail(returnArr(1)(0))}{returnArr(1)(0) was Dictionary} (TypeName was: Empty)]'


Klik op het logoMKB OK KeurmerkSMS Gedragscode
Neeltje Sun helpt via SMS

Mediums

Er is nogal wat verwarring over termen als paranormaal medium, paragnost medium en medium helderziende. Belangrijk voor degene die belt is wat de consulent doet, is de paragnost of helderziende ook medium zodat er eventueel contact met overledenen mogelijk is. Hoewel hier vaak vrij gemakkelijk over gedacht wordt, is contact met overledenen niet altijd mogelijk; zij moeten zelf het contact ook willen of aankunnen. Op Paralijn proberen wij in de omschrijving op onze site zo duidelijk mogelijk aan te geven wat onze consulenten doen zodat u aan de hand daarvan uw keuze kunt maken.

Mocht u na een gesprek nog een andere consulent willen raadplegen is dat natuurlijk mogelijk. Wij hebben allemaal onze kennis, vaardigheden en ervaring en werken op onze eigen manier.

Kijk dus eens rustig rond op onze site om de paranormale hulpverlener van uw keuze te kunnen vinden en bellen!

Momenteel direct beschikbaar
Aanwezige consulenten maar nomenteel bezet