An error occurred: Code: 3708 Reason: 'Parameter object is improperly defined. Inconsistent or incomplete information was provided. : rpcserver(3)(return from eval) :[ in function getAgentAvail {evaled string: getAgentAvail(returnArr(1)(0))}{returnArr(1)(0) was Dictionary} (TypeName was: Empty)]'


Klik op het logoMKB OK KeurmerkSMS Gedragscode
Neeltje Sun helpt via SMS

Medium Catrina

Medium Catrina is een van onze bekenste mediums. Haar paranormale gave zorgen voor absolute duideijkheid zodat u snel weet waar u aan toe bent en wat u de komende tijd kunt doen om het beste uit uw leven te halen. Catrina is helaas niet telefonisch bereikbaar doordat ze veel consulten en lezingen geeft over de hele wereld. Houdt onze website in de gaten, wij maken een box voor haar aan zodra ze weer even in Nederland is. U kunt dan persoonlijk telefonisch contact met haar opnemen voor een enerverend consult op ongeevenaarde hoogte. Veel mediums werken onder deze naam, hier bij Paralijn werkt een echte topper.

Buiten medium Catrina vindt u nog vele andere specialisten op Paralijn met gelijke en ook hele bijzondere vermogens. Zij zijn net zo spiritueel als Catrina maar meestal gespecialiseerd in een andere paranormale activiteit. Bel gerust eens met onze lijn en enkele van onze medewerkers. U merkt direct resultaat!

Klik hier voor een overzicht van onze mediums.Alle teksten opn deze pagina en website zijn auteursrechtelijk beschermd
Misbruik wordt via een civiele procedure bestraft.

Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd onder aktenummer 81/2006.
Op te vragen bij de afdeling civiel recht paleis van justitie te Den Haag

Momenteel direct beschikbaar
Aanwezige consulenten maar nomenteel bezet