An error occurred: Code: 3708 Reason: 'Parameter object is improperly defined. Inconsistent or incomplete information was provided. : rpcserver(3)(return from eval) :[ in function getAgentAvail {evaled string: getAgentAvail(returnArr(1)(0))}{returnArr(1)(0) was Dictionary} (TypeName was: Empty)]'


Klik op het logoMKB OK KeurmerkSMS Gedragscode
Neeltje Sun helpt via SMS

Helderzienden in Den Haag

In Den Haag zijn veel helderzienden aanwezig en ook actief op het gebied van thuisconsulten. Wij kunnen u direct een paranormaal consult aanbieden van uitzonderlijke paranormale kwaliteit. U hoeft hiervoor uw huis niet te verlaten. Een telenisch consult van Paralijn.nl biedt u alleen maar voordelen die wij graag opnoemen.

Waarom u voortaan kiest voor een telefonisch Paralijn consult!
De volgende redenen geven zullen u overtuigen: Op de eerste plaats de prijs. Helderzienden vragen vraagt vaak minimaal 50 soms wel 60 euro voor een thuisconsult. In de tweede plaats speelt ook het gemak. U hoeft voor een paranormaal met onze helderzienden alleen maar de telefoon te pakken. U hoeft dus niet het huis uit. En dan privacy, een hele goede 3de reden. Voor veel mensen is privacy erg belangrijk. U kan een paralijn helderziende bellen zonder uw eigen naam te noemen. U geeft dan een andere naam door, en de enige verbinding is het telefonisch contact. U kan de telefoonverbinding verbreken wanneer u wilt met een medium. Als 4e en denken wij de belangrijkste reden is er de grootste kans dat u met een telefonisch consult een bevredigend resultaat krijgt.

Waarom is de kans op een goed contact met onze helderzienden groter dan een thuisconsult?
Kijk eens naar het aantal helderzienden op paralijn. Altijd zijn er wel medewerkers voor u aanwezig en er is een groot aantal waar u uit kunt kiezen. Bevalt een helderziende niet, dan hangt u op en belt u een andere medewerker op onze lijn.
De enige kosten die u betaald zijn 90 cent per minuut. Veel minder dan dat u langs gaat voor een persoonlijk consult waar u altijd het volledige consult betaald.

Voor een overzicht van de beschikbare medewerkers klik hier.

Maandag tot en met donderdag kan u tussen 21.00 en 23.00 kosteloos chatten met onze helderzienden

Momenteel direct beschikbaar
Aanwezige consulenten maar nomenteel bezet