Klik op het logoMKB OK KeurmerkSMS Gedragscode
Neeltje Sun helpt via SMS

Helderzienden in Amsterdam

Amsterdam, onze hoofdstad, is het mekka van de helderzienden. Een contact met een helderziende in Amsterdam is dus zo geregeld maar waarom geen telefonisch consult? Het biedt u zoveel voordelen!

Waarom ook u voortaan kiest voor een paranormaal telefonisch contact met onze helderzienden?
Wij vertellen u graag wat uw voordelen zijn. Te beginnen met de prijs. Helderzienden vragen vraagt zestig euro voor een thuisconsult. Een telefonisch consult is omgerekend veel goedkoper terwijl u toch goed wordt geholpen. De tweede reden is het gemak van bellen. U hoeft voor een paranormaal met onze helderzienden alleen maar ons nummer te toetsen. U hoeft dus het huis niet meer te verlaten, bellen vanuit uw eigen stoel. Privacy, de 3de, belangrijke reden. Voor veel mensen is privacy erg belangrijk en dat is begrijpelijk. U kan een ervaren paralijn helderziende bellen zonder uw eigen naam te noemen. U geeft dan een andere naam door. Uw enige verbinding is het telefonisch contact met uw consulent. Als u wilt verbreekt u het gesprek met de helderziende. Als belangrijkste reden: u hebt de grootste kans dat u met een telefonisch consult een duidelijk resultaat krijgt, vraag gerust door als u meer tijd nodig hebt.

Hoezo een grotere kans op een goed consult? Waarin is dat beter dan een thuisconsult?


Kijk eens naar het aantal helderzienden op paralijn. Altijd zijn er wel medewerkers voor u aanwezig en er is een groot aantal waar u uit kunt kiezen. Bevalt een helderziende niet, dan hangt u op en belt u een andere medewerker op onze lijn.
De enige kosten die u betaald zijn 90 cent per minuut. Veel minder dan dat u langs gaat voor een persoonlijk consult waar u altijd het volledige consult betaald.

Voor een overzicht van de beschikbare helderzienden klik hier.

Maandag tot en met donderdag kan u tussen 21.00 en 23.00 kosteloos chatten met onze helderzienden

Momenteel direct beschikbaar
Aanwezige consulenten maar nomenteel bezet