An error occurred: Code: 3708 Reason: 'Parameter object is improperly defined. Inconsistent or incomplete information was provided. : rpcserver(3)(return from eval) :[ in function getAgentAvail {evaled string: getAgentAvail(returnArr(1)(0))}{returnArr(1)(0) was Dictionary} (TypeName was: Empty)]'


Klik op het logoMKB OK KeurmerkSMS Gedragscode

Paralijn – Helderziendelijn

Een helderziendelijn is een verzamelplaats van mediums, paragosten, astrologen en helderzienden. Deze mensen kennen elkaar vaak al van beurzen en andere bijeenkomsten waar ze doorgaans een goed contact hebben met elkaar. Op paranormale beurzen of in individuele praktijken kunt u in contact komen met hen. Leuk natuurlijk om ze daar te ontmoeten maar via een helderziendelijn zoals deze is sneller contact veel makkelijker. De consulent is slechts een telefoontje verwijderd en is ook vaak tot in de late uurtjes voor jou beschikbaar.

Persoonlijk contact, ook al is het via de telefoon, zorgt voor een zuivere uitkomt van de sessie. Soms is het wel even wennen aan elkaar omdat alles nieuw is. U moet wennen aan de stem van de consulent en ook de consulent heeft wat tijd nodig om verbinding met u te krijgen op een dieper niveau. Belt u vaker naar dezelfde consulent op een helderziendelijn dan ontstaat er al snel een goede band en krijgen de sessies meer waarde. Kijk eens naar ons overzicht van consulenten en kies iemand waar u een goed gevoel bij hebt.

Momenteel direct beschikbaar
Aanwezige consulenten maar nomenteel bezet